Speelgoedtips voor je baby

In elke babywinkel kan je veel speelgoed vinden. Maar wat is nu eigenlijk leuk voor een baby? En waar hebben ze het meeste aan als ze net de wereld gaan ontdekken? Ik deel graag mijn ervaringen met jou.

Als je baby net geboren is heb je nog niet zoveel speelgoed nodig. Een mobiel boven de box om naar te kijken is voldoende. Wij hebben er een van Nijntje, en ook een grote Nijntje knuffel in de box om naar te kijken. Zo zag onze box er uit toen Sebas net geboren was.

Vanaf een maand of 3 begon hij echt dingen te volgen, en probeerde hij te grijpen. Gelukkig was onze speelgoedvoorraad vanaf het begin al flink, dus nu wisselen we met regelmaat de speeltjes af. Het leukste op dit moment is een knisperboekje, en een knuffel met lange dunne benen en armen zodat hij het goed vast kan pakken.

Het allerleukste vindt hij toch wel de babygym. Ik heb die van ons voor €10,- bij de Kruidvat gescoord en mijn zoon is er helemaal blij mee.

We hebben al leuke puzzels en blokkendozen klaar staan, ik ben benieuwd wanneer hij daarmee gaat spelen.

Wat is het leukste speelgoed van jouw baby? Laat het me weten bij de comments.

 

Geef een reactie

CommentLuv badge