Over ons

Hoi,

Ik ben Daniëlle, 24 jaar jong. Ik woon sinds een kleine 4 jaar samen met mijn vriend en hond Bentley. In september 2016 is onze zoon Sebas geboren (uiteraard woont hij ook bij ons 😉 ).

Samen met Mariska had ik al lang het idee om “iets” samen te gaan beginnen, maar wat? Dat was de vraag. Vanaf nu is het dan echt: Glitters en Confetti is een feit!

Ik hoop dat we je kunnen vermaken, inspireren en een beetje Glitters en Confetti toe te kunnen voegen aan jouw dag! Tot snel!

Groetjes, Daniëlle

Hi,

Ik ben Mariska. Een niet te stoppen enthousiasteling, woordkunstenaar, computernerd, serieverslaafde, foodlover, schrijfster. Ook wel bekend als duizendpoot. Ik ben 30 jaar jong – ik mag nog jong zeggen, toch?

Ik schrijf alsof mijn leven er vanaf hangt, en mijn verhalen vind je overal en nergens. Zelfs twee grote verhalen in de vorm van een roman, ergens achterin je lokale boekhandel verstopt. Als je er naar zoekt, mijn eerste boekenbaby heet “Totdat de liefde komt” (2014) en mijn tweede liefde is “Ware liefde roest niet” (2017).

Maar je vindt mijn schrijfsels nu vooral hier: op Glitters en Confetti. Waar lifestyle food ontmoet, en mommy-bloggen een feest wordt.

Liefs, Mariska