Dineren bij een sterrenrestaurant

Voor een foodlover is een van de meest ultieme goals natuurlijk wel het eten bij een sterrenrestaurant. Bij mij (Mariska) stond het al een hele tijd op mijn verlanglijstje, en gisteren kwam de droom eindelijk uit! Ik werd door mijn super lieve vrienden meegenomen naar De Burgemeester in Linschoten, als beste verjaardagscadeau ooit. En nu deel ik graag met jullie hoe dit was!

Gastvrij ontvangst
We werden welkom ontvangen en naar een mooi tafeltje in de hoek begeleid, waar we niet alleen uitzicht hadden op de grote wijnkast, maar ook het restaurant in konden kijken. We begonnen met een glaasje bubbels en kregen er 4 verschillende amuses bij. Daarna kwam er nog een amuse, in een houten kistje met mos en rook. Dit beloofde al veel voor de rest van de avond!

6 gangen
We kozen ervoor om het 6 gangen verrassingsdiner te nemen. En wat een verrassing was dat: alle gerechten die voorbij kwamen waren één groot feest. Ieder gerecht was perfect in balans qua smaken, en werd ook nog eens vergezeld door een lekkere wijn. Hieronder zie je alle gerechten.

Een dessertboom
Ik sloot af met een lekker kopje thee (ik koos kamille). En toen kwam de dessertboom aangerold. Een boom vol met heerlijke zoetigheden. Het was de perfecte afsluiting van de perfecte avond!

Heb jij wel eens in een sterrenrestaurant gegeten, en hoe was jouw ervaring?

Geef een reactie

CommentLuv badge