December cadeautips

De decembermaand spiekt al om de hoek. Nog maar 4 keer bladeren in onze weekagenda, en het is zover. Voor de maand van de feestjes en borrels hebben we de leukste cadeautjes op een rijtje gezet. 

Een eigen thee-blend
Voor de theeleuten onder ons een erg leuk cadeau om te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld bij Tea Lifestyle. Je geeft wat persoonlijke kenmerken mee, kiest een soort basisthee en vervolgens gaat de theesommelier aan de slag om een persoonlijke blend te maken. Het komt in een mooi doosje in een feestelijke verpakking.

blends.jpg
Bron: Tea Lifestyle

Ananas schaal
Dit dienblad van Hudson Bay is echt een eye-catcher. Leuk voor iemand die nog iets leuks zoekt voor in huis! Overigens kent deze site nog veel meer leuke cadeau’s, je kan ook gemakkelijk selecteren op cadeau’s onder de € 25,- en erboven.

hudson bay.jpg

Bron: Hudson Bay

Tumblers met een gouden randje
Maakt alle borrels direct extra feestelijk: deze tumblers met een gouden randje van Fonq.nl. Of die zaterdagavond op de bank met een drankje, natuurlijk. Misschien gelijk een paar extra bestellen, voor jezelf ;-).  Er is een hele lijn van trouwens!

libbey-1-1-imperfect-tumbler-glazen-0-35-l-2-st.jpg
Bron: Fonq.nl

Een boek
De donkere maanden zijn bij uitstek geschikt om te lezen. Een boek is dan natuurlijk altijd een leuk cadeau! Onze eigen Mariska heeft er – toevallig – twee geschreven. Voor de liefhebbers van chicklits/feelgoodromans zijn ze perfect geschikt! Haar nieuwste boek ‘Ware liefde roest niet‘ is het vervolg op ‘Totdat de liefde komt‘, maar is ook goed alleen te lezen.

19989720_1554204131298863_5098208793292226233_n.jpg

Fijne decembermaand iedereen!

Fonq.nl

Geef een reactie

CommentLuv badge