De leukste kraamcadeau’s

Als er een nieuwe baby geboren is wil je de newborn mommy en daddy het liefste verrassen met wat leuks. Ik heb na de geboorte van Sebas veel leuks gehad, en om wat inspiratie te geven deel ik ze graag met jullie 🙂

Boekjes met naam van je baby

Wij hebben een Woezel en Pip versie gehad, en een hele originele die de tante van Sebas zelf geschreven heeft. De komende tijd lezen wij voor uit verhalen met onze baby in de hoofdrol. Hoe leuk is dat!

Babynaam in scrabble letters

Ook hier ben ik erg blij mee! Het bordje staat gezellig bij ons in de woonkamer. Heel leuk om iets te krijgen wat niet direct voor je baby is maar je huis wat opfleurt (en dan toch nog betrekking heeft op de allerleukste naam die je je kindje hebt gegeven, daar moet je haast wel blij mee zijn).

Ferrari

Mijn vader heeft zelf alleen maar dochters, en nu een kleinzoon. Geen verdere uitleg nodig denk ik 😉 (inmiddels is er ook nog een mini-scooter toegevoegd aan het wagenpark van de 6maanden oude knul).

Easypeasy boek

Dit boek kreeg ik tijdens mijn babyshower maar omdat ie ook heel leuk is als kraamcadeau deel ik hem hier ook met jullie. Hier staan echt de allerleukste gerechten in voor als je baby hapjes krijgt. En zoals de titel van het boek al zegt; heel easy te maken wat erg fijn is met een baby in huis.

Spaarpotje

Leuk cadeau wat in allerlei kleuren en vormen gegeven kan worden natuurlijk. Leuk gebaar om alvast wat weg te zetten voor later.

Heb jij leuke ideeën voor een kraamcadeau? Ik lees ze graag in de comments!

naamkado - babykadowinkel.nl

Geef een reactie

CommentLuv badge