De badkamer: het eindresultaat

Eindelijk het eindresultaat waar jullie (en ik) zo lang op hebben gewacht! De badkamer is KLAAR! Met een hoofdletter K, L, dubbel A en R. En een uitroepteken erachter. Van een leien dakje ging het totaal niet, eerder van een dak vol met deuken, gaten en ijzeren anti-inbraak pinnen. Ik (Mariska) neem jullie mee in het drama dat verbouwen heet en ik toon jullie met gepaste trots het resultaat!

Dat kan er ook nog wel bij
Dit was een zin die we vaak hardop tegen elkaar uitspraken tijdens de verbouwing. Vaker in de vorm van ernstig gevloek en getier, want “HOUDT HET DAN NOOIT OP?!”. Serieus: alles wat tegen kon zitten, zat daadwerkelijk tegen. Mijn diepe dank aan mijn familie die me geholpen heeft om dit eindresultaat te bereiken, want als ik het alleen had gedaan had ik al lang een te koop bord in de voortuin gezet. Het enige dat me tegenhield is dat ik geen voortuin heb (en eerlijk gezegd: de stickerresten van het oude te koop-bord zitten nog op het raam boven).

Stukje bij beetje
Langzamer dan gehoopt, en duurder dan gedacht, maar daar kwam toch in kleine stukjes de badkamer uit mijn dromen tevoorschijn. Het begon met het maken van het toiletmuurtje, waar weer extra onzekerheid bij kwam kijken. Zou het allemaal wel gaan passen zoals ik had gedacht op de tekening? Toen uiteindelijk de douchewand geplaatst werd (verkeerd om, natuurlijk), en het meubel met veel gevloek tegen de muur ging kon ik mijn hart ophalen: dit was het!

Valt het op dat ik een beetje een afwijking had naar rechts met het maken van de foto’s? 🙂

Finishing touches
Nu denken jullie waarschijnlijk, zijn ze nu écht zó lang bezig geweest? Nee, nee. Met een weekje of 6 was alles wel klaar. Alleen toen moest ondergetekende de deur en het kozijn nog schilderen. Laat ik nu deze week nog vakantie hebben en dit gisteren hebben gedaan! Vandaar dat ik nu pas het echte eindresultaat met jullie deel. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

One Reply to “De badkamer: het eindresultaat”

  1. Het is prachtig geworden!

Geef een reactie

CommentLuv badge