Babykamer roomtour

Vandaag neem ik jullie mee in de babykamer van Sebas. Ik vertel jullie waar wij de meubels vandaan hebben en wat we handig vinden aan zijn kamer.

Sebas heeft een redelijk grote kamer. Alle 3 de slaapkamers zijn bij ons in huis ongeveer gelijk, dus een kleinere kamer was er ook simpelweg niet. We wilden de kamer wel leuk “vullen” zodat het geen leeg hok werd. Ik vind dat dit goed gelukt is. Kijk je mee?

De hele lijn van de meubels hebben we bij Babypark vandaan, het is de St.Tropez lijn.

Bed

Toen Sebas net geboren was hadden we een hemeltje boven het bedje hangen. Sinds kort pakt hij dingen goed beet en trekt hij eraan. Ik vond het toen eng worden om het hemeltje te laten hangen. We hebben deze dus weg gehaald en sinds kort staat het bedje tegen de muur aan.

Kast en commode

De kledingkast hebben wij naast de commode staan, wat ik erg praktisch vind. We zijn nu maar 1 muur “kwijt” aan opbergruimte en alles is redelijk binnen handbereik. De kast bestaat uit een hanggedeelte wat vrij groot is met daarboven een plank en één lade onderin. Voor de geboorte van Sebas leek me dit erg handig, maar nu hij in gebruik is zou ik wel een lade extra kunnen gebruiken en een stukje hanggedeelte minder.

Binnenkort zal er nog een blog komen over de indeling van de commode.

Stoel

De superfijne stoel die wij hebben staan is van de Ikea en daar heb ik vooral de eerste weken aardig wat uurtjes in doorgebracht met voeden. Met de poef kan je met je voetjes omhoog heerlijk zitten, haha.

Verder hebben wij 1 muur een kleurtje gegeven en een sticker op de binnenkant van de deur geplakt. Het gordijn is dezelfde als in de rest van het huis, een grijs verduisterend gordijn. Erg handig gezien de zon al vroeg in de ochtend op het raam van deze kamer staat.

Wat vind jij handig in een babykamer? Heb je leuke tips of ideeën? Laat het me weten in de comments!

 

Geef een reactie

CommentLuv badge