6 redenen waarom ik zo blij ben met mijn Tula

Een paar weken na de geboorte van mijn zoon kocht ik de Tula. Ik wilde graag een draagzak omdat de kinderwagen toch niet altijd even handig is.  Vandaag vertel ik je wat ik er zo fijn aan vind. 

 

  1. Wij hebben een hond, en met een kinderwagen langs de Lek, over de duinen of door de bossen is geen succes (dat bedacht ik me al van te voren, gelukkig). Het is onwijs fijn om gewoon lekker een stuk te kunnen wandelen met je baby tegen je aan.
  1. Je hebt beide handen vrij. Laatst liep ik met mijn vriend in een keukenzaak en omdat Sebas in de draagzak zat konden we goed alles bekijken en alle kastjes en deuren open trekken.
  1. Je past overal tussendoor. Neem de Kruidvat, het is mij met de wagen nog nooit gelukt om daar luiers te scoren zonder dat ik al die actiebakken aan de kant moest schuiven om er met de kinderwagen door te passen. En dan heb ik nog een “slanke” Joolz Day. Met de draagzak heb je dat probleem dus niet 🙂
  1. Je baby wordt er heerlijk rustig van. Hij zit dicht tegen je aan, hoort je hartslag en je stem. Zodra ik de Tula tegen me aan doe is het al goed, en vaak slaapt ‘ie binnen no-time.
  1. In de Tula draag je je kindje op de juiste manier. Het is een ergonomische drager wat betekent dat de beentjes van je kindje in de M-vorm zitten.
  1. De Tula groeit met je kindje mee. Tot ongeveer 7 kilo heb je een Tula Baby Insert om het nekje te ondersteunen. Daarna draag je hem “gewoon” en vanaf maat 86 heb je de Free to Grow verlengstukken zodat je kindje dan ook nog van knie tot knie ondersteund wordt.

Ik hoor en lees steeds meer over jonge moeders die dragen, maar toch hoor ik nog vaak als ik op straat loop hoe bijzonder en leuk het is dat ik mijn kindje draag. Blijkbaar is het toch niet de “standaard” tegenwoordig.

Heb jij een draagzak (gebruikt)? En wat zijn jouw ervaringen? Laat het me weten bij de comments.

 

One Reply to “6 redenen waarom ik zo blij ben met mijn Tula”

  1. […] Tula (lees hier meer erover), maar met mijn Joolz Day ben ik ook heel […]

Geef een reactie

CommentLuv badge